Moeiteloos Zitten

Herken je ook dat het vele zitten je klachten breng in je onderrug, bovenrug of nek? Of op vakantie heb je nergens last van, maar op het moment dat deadlines weer toeslaan, schiet je lijf in een kramp? We brengen vele uren zittend door, of het nu achter de computer is, in de auto of thuis op de bank. Helaas zijn we er niet goed in, en belanden we in een vicieuze cirkel die ons méér ipv minder klachten geven.

Gelukkig zijn er manieren om daar verandering in te brengen, en ze zijn vaak simpeler dan je denkt! De methode is uniek: Critical Alignment is erop gericht de bewegingsspieren te ontspannen en het lichaam zó uit te lijnen dat de houdingsspieren weer geactiveerd worden. Chronische spanningen kunnen wegvallen en het lichaam voelt lichter en beweeglijker aan.

Met behulp van tools maken we fysieke spanning voelbaar en word je geconfronteerd met jouw (bewegings)patronen. We bewegen met zachte aansturing en ademhaling naar deze spanning toe om deze tot in de kern op te lossen.

Het voelt intensief aan, maar vereist geen yoga ervaring, conditie of flexibiliteit. Juist wanneer je fysieke klachten of blessures hebt, is deze stijl geschikt ter ondersteuning van een behandeling van een ostheopaat of fysiotherapeut.

Wat gaan we doen?

  • Je krijgt inzicht in de oorzaak van klachten in onderrug en bovenrug
  • We doen eenvoudige oefeningen op de yogamat om spanningspatronen te ontdekken. Deze kunnen intensief aanvoelen, omdat we op zoek gaan naar de spanning om die vervolgens op te lossen.
  • Je gaat naar huis met handvatten en tools om het geleerde op een eenvoudige manier in praktijk te brengen.
  • Een fysieke, mentale, emotionele ervaring waarbij je de grenzen van het comfortabele opzoekt met een impact die nog de hele dag zal nasudderen in lichaam en geest.

Investering

Deze masterclass van 2,5 uur kost €960 exclusief btw en exclusief reiskosten voor een groep van maximaal 12 personen. 

Interesse?

Om kennis te maken met mijn manier van werken bied ik je een demo sessies van 45 minuten aan voor €250 excl. btw.

Ja jij wilt in contact komen om kennis te maken en te bespreken wanneer jij dit voor je bedrijf of afdeling wilt inplannen.

Heb je andere wensen, tijden, budgetten, dan denken we graag met u mee voor een passende oplossing!